Afrojack wint MTV award ‘Best Dutch Act’

Geschreven door op 15 oktober 2012 om 9:43
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

MTV heeft vanmorgen bekend gemaakt dat Afrojack ervandoor gaat met de MTV EMA voor ‘Best Dutch Act’. Nu gaat hij namens Nederland strijden om de EMA voor ‘Best Worldwide Act’.

De Nederlandse DJ ging de concurrentie aan met onder andere Gers Pardoel en Tiësto. Tot en met gister kon er gestemd worden op de Nederlandse artiesten. Op de EMA’s kan tot 9 November gestemd worden.

In de Categorie ‘Best Worldwide Act’ heeft de 25-jarige superster concurrentie van onder andere One Direction, Milow en Loreen.

2012 was een waanzinnig jaar voor Afrojack die eigenlijk Nick van de Wall heet. Hij tourde over de hele wereld en scoorde grote hits waaronder ‘Can’t Stop Me’ met de eveneens Shermanology.

11 November worden de EMA’s uitgereikt in de Festhalle te Frankdurt. Grote internationale artiesten zoals Taylor Swift en Carly Rae Jepsen zullen een performance weggeven. De presentatie is in handen van het Duitse model Heidi Klum.

Afrojack – Can’t Stop Me (ft. Shermanology).

Overzicht van Afrojack Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Afrojack Nieuws · Nieuws