André Hazes in 2018 opnieuw naar Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 13 oktober 2017 om 11:01
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

André Hazes komt ook in 2018 naar Ahoy Rotterdam! Dit maakte de Nederlandstalige zanger op 13 oktober bekend in de ochtendshow van radiostation 100% NL.

André Hazes ook in 2018 naar Ahoy

Goed nieuws voor fans van André Hazes! De zanger heeft zojuist bekendgemaakt dat hij ook in 2018 het podium van Ahoy Rotterdam gaat betreden. De volkszanger staat op zaterdag 27 oktober 2018 in de Rotterdamse concerthal.

In gesprek met radiostation 100% NL zegt de 23-jarige zanger dat hij ook andere locaties overwogen heeft, zoals de Ziggo Dome. Toch is de keuze opnieuw gevallen op Ahoy Rotterdam: “We hebben toch wat met Ahoy. Het is gewoon een hele magische locatie. Die ouwe heeft er 21 gedaan en ik wil gewoon de 22 halen.”

Concertkaarten

Kaarten voor de nieuwe show zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

André in Ahoy

Voordat André in 2018 het Rotterdamse podium betreedt, staan er eerst dit jaar nog shows in Ahoy gepland. In april werd bekend dat André Hazes op 14 oktober zijn allergrootste show ooit komt geven in Ahoy. Wegens succes werd hier later nog een tweede datum aan vastgeplakt, op 13 oktober.

 

Bron: 100% NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.