Chris Brown naar Ziggo Dome

Geschreven door op 17 september 2012 om 15:38
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Concertorganisator Live Nation en concerthal Ziggo Dome hebben zojuist via Twitter bevestigd dat Chris Brown dit jaar naar Nederland zal komen. 6 december zal de r&b zanger naar Amsterdam komen voor een concert.

De r&b zanger bracht afgelopen zomer zijn nieuwe album ‘Fortune’ uit. Dat album was alweer zijn 5e album, nadat zijn vorige album F.A.M.E. de nummer 1 van de Amerikaanse Billboard 200 haalde. Hij zal ter promotie van zijn nieuwe album dan ook een tour gaan houden.

In 2009 was Chris Brown voor het laatst in Nederland. Hij speelde toen tot 2x toe voor een uitverkochte HMH. Vanmiddag werd dus Live Nation en de Ziggo Dome bevestigd dat Chris Brown zal terugkeren naar Nederland voor een optreden. Hieronder zie je de tweets waarin het optreden wordt aangekondigd.

Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar vanaf €49 en zullen komende zaterdag 22 september om 10.00 in de verkoop gaan via de site van Live Nation.

Chris Brown is de laatste tijd vaker negatief dan positief in het nieuws geweest.  Hij kreeg de afgelopen jaren al veel kritiek van de wereldwijde pers toen bekend werd dat hij zijn (inmiddels ex-)vriendin Rihanna regelmatig sloeg. Onlangs werden in enkele winkels in Londen albums van hem beplakt met de tekst: “Koop dit album niet! Deze man slaat vrouwen”.

Overzicht van Chris Brown Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Chris Brown Nieuws · Nieuws