Ibrahim Maalouf in najaar 2020 naar AFAS Live

Geschreven door op 9 december 2019 om 11:16
Ibrahim Maalouf - Fotocredits: Thesupermat - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van Ibrahim Maalouf! De veelzijdige trompettist komt in oktober 2020 terug naar Nederland voor een bezoek aan AFAS Live te Amsterdam.

Ibrahim Maalouf naar AFAS Live

Ibrahim Maalouf komt in 2020 terug naar Nederland voor een concert in AFAS Live! Op donderdag 29 oktober 2020 staat de Frans-Libanese trompettist en componist op het podium van AFAS Live. Tijdens het concert wordt hij bijgestaan door een vijftienkoppige band. Het optreden maakt deel uit van zijn succesvolle ‘S3NS’ tournee, waarmee de artiest eerder in het najaar van 2019 al een bezoek bracht aan Paradiso en TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf donderdag 12 december 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

Vernieuwende sound

Op zijn nieuwste album ‘S3NS’, dat eind september is uitgekomen, toont Maalouf wederom zijn veelzijdigheid: het genre-overstijgende werk is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische cultuur. Het is de veelzijdigheid van zijn sound waardoor Ibrahim gezien wordt als een van de grootste vernieuwers in de jazz en op de trompet.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.