7 songs over vriendschap

Geschreven door op 20 april 2016 om 15:45
Vriendschap, Liefde - Maxpixel CC0 Public Domain - songs over vriendschap

Beste vrienden: we kunnen niet met en we kunnen niet zonder ze. En we mogen ze best wel eens laten weten dat we van ze houden en er voor ze zijn. Daarom hebben wij 7 songs over vriendschap voor je op een rijtje gezet. Kan je je beste vriend(in) meteen laten weten dat je er voor hem/haar bent.

1. Always Be Together – Little Mix

De meidengroep uit Engeland is synoniem aan girl power en dat laten ze in dit nummer ook horen. Always Be Together is een ode aan vriendenliefde. “We’ll always be together, don’t you worry.” beloven de meiden elkaar in het nummer.

2. My Same – Adele

Als je de eerste keer naar dit nummer luistert, denk je misschien dat het over een lover gaat, maar niet is minder waar. My Same is speciaal geschreven voor Adele’s beste vriendin Laura. Het nummer gaat over vrienden zijn met iemand die anders is dan jij en hoe we een betekenisvolle vriendschap kunnen vormen als we verder dan de oppervlakte durven te kijken.

3. Count On Me – Bruno Mars

Bruno Mars zingt in Count On Me over dat je er voor je buddies moet zijn, no matter what. Zelfs als je beste maat vast zit midden op zee. “Find out what we’re made of, when we’re called to help our friends in need.”

4. Wannabe – Spice Girls

Wie kent dit nummer niet?! Wannabe is een anthem voor girl power en vriendschap. “If you wannabe my lover, you gotta get with my friends. Make it last forever, friendship never ends.”

5. I’ll Be There – Jackson 5

“Just call my name, and I’ll be there,” zingen de Jackson boys. Want dat is wat vriendschap is: er altijd voor elkaar zijn.

6. I’ll Be There For You – The Rembrandts

Dit nummer is de themesong voor de tv-show Friends. Dat zegt alles al, toch?

7. Umbrella – Rihanna

Dit nummer gaat niet over paraplu’s gebruiken als de regen met bakken uit de hemel komt. In deze hit zingt RiRi over dat je er voor je vrienden moet zijn in goede en in slechte tijden. “Now that it’s raining more than ever, know that we’ll still have each other. You can stand under my umbrella.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes