Jett Rebel trapt jubileumjaar Paradiso af met show op nieuwjaarsdag

Geschreven door op 10 oktober 2017 om 9:55
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Jett Rebel komt op 1 januari voor een bijzondere show naar Paradiso! De excentrieke singer-songwriter trapt die dag het jubileumjaar van het Amsterdamse poppodium af.

Jett Rebel op nieuwjaarsdag naar Paradiso

Paradiso bestaat in 2018 vijftig jaar en dit viert het een jaar lang met bijzondere activiteiten en programma’s. De aftrap van het speciale jubileumjaar wordt gevierd met niemand minder dan Jett Rebel! De populaire muzikant betreedt op 1 januari het podium van de Amsterdamse muziektempel.

Concertkaarten

Tickets voor Jett Rebel in Paradiso zijn onder andere te koop via de website van Ticketmaster.

 

Super Pop Tour

Zie jij Jelte Tuinstra, zoals het multi-talent daadwerkelijk heet, liever iets dichter bij huis? Dat kan! Jett heeft de komende maanden nog veel meer shows op het programma staan in het kader van zijn Super Pop Tour. Wellicht staat hij ook in een zaal bij jou in de buurt!

50 jaar Paradiso

Op 30 maart 2018 bestaat Paradiso Amsterdam exact vijftig jaar! Het Amsterdamse poppodium heeft een speciale jubileum website in het leven geroepen waarop het dagelijks terugblikt op mooie gebeurtenissen en bijzondere momenten uit de geschiedenis van de zaal. Liefhebbers kunnen hier ook zelf leuke anekdotes en bijzonder beeldmateriaal delen!

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.