Kensington met akoestisch concert naar Amsterdamse Bostheater

Geschreven door op 7 april 2015 om 11:23
Strandfestival ZAND, Indian Summer Festival Pinkpop, (Paaspop) Kensington @ Central Park Festival 2018 - Fotocredits Shali Blok - (Redactie ArtiestenNieuws)

Tussen de bloempjes en bijtjes, middenin het Amsterdamse Bos, kun je dit jaar gaan genieten van een akoestisch concert van Kensington.

Van juni tot en met september kun je ieder jaar de mooiste theater- en muziekvoorstellingen aanschouwen in het Amsterdamse Bostheater dat zich middenin het Amsterdamse Bos bevindt. Dit jaar staat o.a. Kensington op de groene planken.

KENSINGTON IN AMSTERDAMSE BOS

Op zondag 30 augustus 2015 zal Kensington om 17.00 het podium in het Amsterdamse Bos betreden. Kensington heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd om te komen waar ze nu zijn. De Nederlandse band heeft veel succes in binnen- en buitenland. De band is echt goed doorgebroken met singles als We Are The Young, Send Me Away en No Way Out. Het derde en nieuwste album ‘Rivals‘ heeft het publiek nog meer hitjes gebracht. Wat Kensington speciaal maakt is dat ze de geluiden die ze gebruiken heel groot of juist heel klein kunnen maken. Een sound dus die perfect past in en groot, groen bos. Wil je tickets? Kijk dan op de website van Eventim of op deze website.

Akoestisch concert van Kensington

Akoestische muziek is muziek die uitsluitend wordt geproduceerd door akoestische instrumenten. Dat wil dus zeggen dat elektrische of elektronische middelen geen akoestische muziek kunnen maken. De naam ‘akoestische muziek’ verscheen na de komst van elektrische instrumenten, zoals de elektrische gitaar, elektrische viool en elektrische orgel. Versterkers mogen wel gebruikt worden en zal de naam ‘akoestische muziek’ niet ontkrachten. Hieronder is een akoestische repetitie van Kensington te beluisteren:

Amsterdamse Bostheater

30 jaar geleden trof de organisatie van het Amsterdamse Bostheater een verlaten en verwaarloosd openluchttheater aan. In alle rust hebben zij dit ontwikkeld tot het Bostheater wat het nu is. Nieuwe generatie theatermakers krijgen de kans om veel te leren op theatergebied. Het Bostheater sluit zich af van alle hectiek op een dag en laat de rust wederkeren bij de bezoekers. De visie van het Amsterdamse Bostheater is dat jong kan leren van oud en oud van jong, dat makers van diverse disciplines moeten samenwerken, theatermakers, mimers, dansers, muzikanten, vormgevers. Ze willen kunstenaars uitdagen om uit hun bekende circuits te stappen. Om serieus met elkaar in gesprek te gaan en hun stoutste dromen te delen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.