Kroegbaas Hessel in 2020 terug naar Rotterdam Ahoy met dochter Tess

Geschreven door op 14 maart 2019 om 11:10
Hessel - Foto: Rodejong - Wikimedia Commons

In maart 2020 komt Hessel weer naar Rotterdam Ahoy! De zingende kroegbaas betreedt samen met zijn dochter Tess het podium van de concertzaal. 

Hessel en Tess naar Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 14 maart 2019 verandert Rotterdam Ahoy in een feesttent! Deze avond treedt Hessel samen met zijn dochter Tess op in de concertzaal. Ruim dertig jaar geleden wist de Terschellingse kroegbaas in Ahoy het publiek ook al aan het feesten te krijgen. Het concert belooft volgens vader en dochter groots en eigenzinnig te worden. In 2017 gaven de twee al een concert in de Ziggo Dome.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 15 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Hessel en Tess

Al ruim 45 jaar is Café De Groene Weide een begrip op Terschelling, waar Hessel ruim 260 keer per jaar een optreden geeft. Samen met zijn dochter brengt hij een mix van aanstekelijke rock en pop, dat volgens het Terschellingse duo leuk is voor jong en oud: “Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit z’n dak tijdens een optreden van Hessel en Tess.

 

Bron: Ticketmaster, Rotterdam Ahoy, hessel.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.