TVOH-ster Shirma Rouse brengt binnenkort nieuw album uit

Geschreven door op 16 oktober 2014 om 9:59
Shirma Rouse - Fotocredits Tom Beetz (Wikimedia Commons)

Shirma Rouse zal binnenkort een nieuw album op de markt brengen, onder de naam Shout it Out Loud.  Dat meldde de Telegraaf gisteren.

Op 28 november 2014 zou het album in de winkels moeten liggen. Die releasedatum wordt ondersteund door een albumpresentatie, die op datzelfde moment in Purmerend zal worden gehouden en het begin van haar gelijknamige clubtour markeert. Shout It Out Loud is het tweede studioalbum van Shirma Rouse en is de opvolger van debuutalbum Chocolate Coated Dreams uit 2010.

Shirma Rouse

Shirma Rouse, die als soloartiest voor bekendheid verwierf via The Voice of Holland, maar als back-up-zangeres al voor grote artiesten als Anouk, Glennis Grace en Alain Clark werkte, bracht eerder een album uit als tribute voor Aretha Franklin, Shirma Rouse sings Aretha.

De inmiddels 34-jarige Shirma Rouse  is een Eustatiaanse zangeres (geboren in Sint Eustatius) en kwam op negentienjarige leeftijd naar Nederland. In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö, waarna ze door The Eurovision Times uitgeroepen werd tot beste achtergrondzangeres. Datzelfde jaar deed ze mee aan The Voice of Holland. Rouse strandde in de halve finale, toen ze het op moest nemen tegen Jill Helena.

Onlangs tekende Shirma een platendeal in Japan, waar zij in november twee weken lang zal gaan touren.

Beluister hieronder de Blind Audition van Shirma bij The Voice of Holland, terug in 2013.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Shirma Rouse Nieuws