Chef’Special geeft extra concert in HMH

Geschreven door op 20 oktober 2014 om 11:49
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

De Haarlemse band Chef’Special geeft een extra concert in de Heineken Music Hall. Naast 14 maart 2015 zal de band nu ook een dag eerder in de hal staan.

De shows in de Heineken Music Hall dragen de titel Chef’Special Deluxe. De eerste show raakte al snel (volgens verschillende media in recordtempo) uitverkocht, waarop de band besloot een dag eerder ook een show in de Amsterdamse venue te verzorgen.

“De eerste show ging er binnen twee weken aan en we kregen zoveel berichten van teleurgestelde fans dat we het niet konden laten er nog één aan vast te plakken”, vertelde zanger Joshua Nolet maandagochtend in Gielen Beelen’s radioshow.

ChefSpecial - Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

ChefSpecial – Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Voorverkoop Chef’Special Deluxe

De voorverkoop voor het extra concert van Chef’Special in de Heineken Music Hall is reeds gestart en verloopt via de website van de band. De prijs van een kaartje staat op 25 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, Mochten daar geen kaarten meer verkrijgbaar zijn, dan is het mogelijk om nog tickets te verkrijgen via aanbieder Topticketshop.

Chef’Special

Chef’Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd doordat vijf muzikale vrienden de handen ineensloegen. Chef’Special’s stijl is te omschrijven als een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska.

In het televisieseizoen 2011/2012 speelde Chef’Special elke vrijdag in De Wereld Draait Door als huisband. Het tweede album van de band, Passing through, kwam in 2014 direct binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. De eerste single van het album, In your arms, werd een Top 40-hit. De band bestaat uit leadzanger Joshua Nolet, drummer Wouter Prudon, toetsenist Wouter Heeren, gitarist Guido Joseph en bassist Jan Derks.

Tip: Chef’Special’s succesvolle twee album, genaamd Passing Through, is te bestellen via bol.com.

Bekijk hieronder Chef’Special’s volledige set op Pinkpop 2014.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.