Louis Tomlinson naar rechter voor meer tijd met zoon

Geschreven door op 30 juni 2016 om 15:15
Louis Tomlinson - Foto Eva Rinaldi - Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

Louis Tomlinson stapt naar de rechtbank om meer tijd met zijn zoontje te krijgen.

Louis Tomlinson mag zijn zoon niet zien

Vijf maanden geleden beviel Brianna Jungwirth van zoontje Freddie. Sindsdien schijnt Brianna de One-Direction zanger niet veel tijd met zijn zoon te gunnen. Om deze reden ziet Louis geen andere mogelijkheid dan het afdwingen van een gedeeld ouderschap middels een rechtszaak.

Rechtszaak om zoontje

Met de rechtszaak wil de 24-jarige zanger op papier zetten dat beide ouders evenveel tijd met Freddie kunnen doorbrengen. Ook wil de zanger vastleggen hoeveel alimentatie hij maandelijks moet betalen aan Brianna.

Kassa!

Louis Tomlinson had enige tijd geleden een korte affaire met Jungwirth. Toen de affaire voorbij was bleek zij zwanger te zijn. De moeder ontvangt momenteel zo’n 15.000 dollar (13.500 euro) alimentatie per maand zodat ze haar zoon kan onderhouden. Daarnaast huurt de zanger een huis ter waarde van een miljoen dollar waar moeder en zoon royaal kunnen leven.

In totaal zou de baby zo’n veertien miljoen euro gaan kosten. Dit lijkt echter niet genoeg te zijn voor Jungwirth. Om deze reden hebben Louis en Brianna sinds de geboorte al ruzie over het ouderlijk gezag en de hoogte van de alimentatie.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.