Megadeth komt op 15 augustus exclusief naar 013

Geschreven door op 21 december 2016 om 10:43

Thrashmetalband Megadeth komt op 15 augustus voor een concert naar 013! Het is het enige optreden dat de band in Nederland geeft. 

Megadeth in 013

De Amerikaanse metalband komt op dinsdag 15 augustus 2017 voor een concert naar 013. Het exclusieve optreden in de Tilburgse zaal is één van de weinige tot nu aangekondigde optredens in Europa van de heren. In juni stonden de mannen nog in De Oosterpoort in Groningen.

Megadeth kaarten

Kaarten voor het exclusieve concert in 013 gaan op zaterdag 24 december om 9:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn bij dit verkooppunt te koop:

Primair

Ticketmaster

 

‘Dystopia’

Megadeth wordt na de oprichting in 1983 gezien als pionier in het thrashmetalgenre, maar raakte ook berucht door het drugsgebruik van de bandleden. Na een periode van afkicken bereikte de band nog meer succes: Rust in Peace (1990) bereikte de platina status en Countdown to Extinction uit 1992 werd genomineerd voor een Grammy. In 2002 ging de band even uit elkaar, maar is inmiddels alweer op volle toeren. Dit jaar kwam het vijftiende album Dystopia uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...