Voorprogramma’s Bring Me The Horizon bekend!

Geschreven door op 23 september 2016 om 10:49
Bring Me The Horizon - 013 Tilburg - ©Tess Cordewener (Redactie ArtiestenNieuws)

Op zondag 13 november staan de mannen van de band Bring Me The Horizon in een uitverkochte Heineken Music Hall. Deze ochtend is er dan eindelijk bekend gemaakt welke bands de heren gaan vergezellen tijdens de tour!

Goed nieuws!

Deze week werd er bekend gemaakt dat frontman Oliver Sykes een ziekte onder de leden heeft. Daardoor werd de verdere tour in Australië gecanceld. Maar nu is er weer wat goed nieuws rondom de band! De heren hebben de voorprogramma’s voor hun tour door Europa bekend gemaakt!

Geen Don Broco..

Er was al wat onduidelijkheid over het voorprogramma. De Britse rockband Don Broco, dat eerder al het voorprogramma verzorgde voor de band 5 Seconds Of Summer werd eerder bevestigd als voorprogramma.

Deze geruchten bleken toch niet waar te zijn. Voor de mensen die Don Broco toch nog willen zien is er goed nieuws! Op 24 en 25 oktober komt de band naar Amsterdam! Kaarten daarvoor zijn te koop via Ticketmaster.

Voorprogramma’s Bring Me The Horizon

Vanmorgen werd via social media dan eindelijk bekend gemaakt welke bands er wel als voorprogramma te zien zijn. De band komt maar liefst met 2 bands sterk als support naar de HMH!

De Britse metalcore band While She Sleeps gaat de heren vergezellen op tour, maar ook de eveneens Britse rockband Basement staat op het podium op zondag 13 november. Dat beloofd een goed feestje te worden in de uitverkochte zaal!

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.