Marco Borsato kondigt extra shows in De Kuip aan

Geschreven door op 16 november 2018 om 10:15
Marco Borsato (cropped) - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

Goed nieuws voor fans van Marco Borsato! De populaire zanger heeft maar liefst twee nieuwe concerten in de Rotterdamse Kuip aangekondigd.

UPDATE: 18-12-2018 om 10:00 uur. Marco Borsato heeft nog een extra show aangekondigd. Ook op zondag 2 juni geeft hij een show in De Kuip. Tickets gaan op 21-12-2018 in de verkoop via Borsato.nl

Marco Borsato kondigt extra shows aan

Marco Borsato staat volgend jaar drie keer in De Kuip! De zanger kondigde eerder al aan dat hij vijftien jaar na zijn laatste show in het Rotterdamse stadion weer terugkeert. Tickets voor die show, op 29 mei, waren in een mum van tijd uitverkocht en daarom heeft Marco twee nieuwe shows toegevoegd.

De extra concerten vinden plaats op zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni. Kaarten voor deze shows zijn per direct in de verkoop gegaan en gaan al hard, dus wees er snel bij!

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van Borsato en Ticketmaster. Zijn de shows inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Twitter @borsato

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.