Tiësto presenteert nieuw album ‘CLUBLIFE’ met show in thuisstad Breda

Geschreven door op 16 oktober 2017 om 10:25
DJ Tiesto - FotDJ Tiesto - Fotocredits Patrick Savalle - (Wikimedia Commons)ocredits Patrick Savalle - Wikimedia Commons

DJ Tiësto komt naar Breda! Op vrijdag 22 december presenteert de Nederlandse dj zijn nieuwe album ‘CLUBLIFE’ in het Breepark in de Brabantse stad.

Tiësto presenteert nieuw album in hometown Breda

Goed nieuws voor fans van DJ Tiësto! De uit Breda afkomstige wereldster komt op vrijdag 22 december naar zijn thuisstad om zijn nieuwe plaat ‘CLUBLIFE’ te presenteren. Dit doet Tijs Verwest, zoals de dj daadwerkelijk heet, met een speciaal optreden in het Breepark.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Donatie

Naast het bijzondere optreden doet Verwest, die nogal wat afreist in zijn succesvolle carrière, nog veel meer voor zijn geliefde hometown. De dj heeft bekendgemaakt dat hij een bedrag doneert aan de stad, voor hulpbehoevende bewoners en ter verbetering van het leefklimaat en de omgeving. Onlangs werd de wereldberoemde Bredanaar nog tot ereburger benoemd.

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.