Jan Smit kondigt concerten in ‘Elfstedentocht’-stijl aan

Geschreven door op 23 oktober 2015 om 14:59
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Het lijkt erop dat Nederland alsnog een ‘Elfstedentocht’ kan verwachten. Jan Smit geeft in 2016 elf concerten ter ere van zijn twintigjarig jubileum.

Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr

Jan Smit – Fotograaf: Martijn Kleingeerts – Flickr

Jubileum

De zanger zal volgend jaar vanaf september elf steden aandoen voor een concert. De zogenaamde ‘Elfstedentour’ start in Den Bosch en eindigt – in stijl van de officiële Elfstedentocht – in Leeuwarden. De tour is een viering voor de zanger zijn twintigjarige aanwezigheid in de Nederlandse muziekwereld. De 3JS verzorgen het voorprogramma voor iedere show.

Jan Smit Elfstedentour

De concertreeks is als volgt opgebouwd: Maaspoort (Den Bosch, 24 september), Rodahal (Kerkrade, 1 oktober), Americahal (Apeldoorn, 8 oktober), MartiniPlaza (Groningen, 15 oktober), Ahoy (Rotterdam, 22 oktober), Zeelandhallen (Goes, 29 oktober), Ijsselhallen (Zwolle, 4 november), World Forum Theater (Den Haag, 5 november), Indoor Sportcentrum (Eindhoven, 12 november), Heineken Music Hall (Amsterdam, 19 november) en WTC Expo (Leeuwarden, 26 november).

Kaarten

Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Op de website van Smit vind je meer over de kaartverkoop en tourinformatie. Ook is hier te lezen dat de Nederlandse zanger van plan is om in 2016 een nieuw album uit te brengen. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Website Jan Smit

 

 

 

Bron: Jamsmit.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.