Toppers in Concert 2012 Kaarten in de verkoop

Geschreven door op 8 december 2011 om 15:23
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

De Toppers gaan volgend jaar weer optreden in de Amsterdam Arena. Op zaterdag 19 mei 2012 vindt Toppers in Concert plaats. De landelijke kaartverkoop begint maandag 12 december bij Ticketpoint.

Naast de landelijke verkoop is er een speciale voorverkoop voor trouwe fans van De Toppers. Met deze voorverkoop word jij in de gelegenheid gesteld om als eerste toegangskaarten voor het concert te bemachtigen. De voorverkoop is zaterdag 10 december en zondag 11 december vanaf 9.00, ook op de website van Ticketpoint.

Al zeven jaar is Toppers in Concert één van de meest succesvolle muziekevenementen van Nederland. Uiteraard zullen de vaste drie toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger, weer een spetterend optreden geven. Daarnaast zijn dit jaar ‘Guest Stars’ Paul de Leeuw en Glennis Grace aanwezig voor een gastoptreden.

Heb jij zowel de voorverkoop als de reguliere verkoop gemist en is het uitverkocht? Niet getreurd! Bij veilige ticketmarktplaatsen zoals Viagogo worden Toppers kaarten verkopen, worden bij BestelTickets.com met elkaar vergeleken.

Toppers in Concert 2012 – Commercial

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Toppers in Concert 2012 Kaarten in de verkoopBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.