Nieuwe videoclip: OK Go

Geschreven door op 7 februari 2012 om 12:47
OK Go - Fotocredits Douglas Bergere - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Amerikaanse band OK Go presenteerde gister zijn nieuwe videoclip, nou is dit op zichzelf geen nieuws, want veel bands doen dit natuurlijk.

Het interessante; deze band is inmiddels beroemd vanwege zijn videoclips die vaak barstens veel originaliteit bevatten, vandaar dat vaak filmpjes van deze band meestal echte Youtube-hits dreigen te worden.

De band is er inmiddels niet zozeer beroemd om de muziek; maar eerder om de bekende, leuke en vooral originele filmpjes die de band gebruikt ter promotie van hun muziek.

Zo kwam de band in 2009 met hun single ‘Here It Goes Again’ met hun bijbehorende videoclip en scoorde hiermee ruim 11 miljoen views en werd meer bekend als ‘The Treadmill Video’ op Youtube als met de titel van het betreffende nummer.

Ook de singles ‘This Too Shall Pass’ (ruim 33 miljoen views) en ‘White Knuckles’ (12 miljoen views) scoorden goed.

Gister kwam de band dus met hun nieuwe single die de titel ‘Needing/Getting’ draagt, deze werd in de eerste 12 uur na publicatie al zo’n ruim anderhalf miljoen keer bekeken op Youtube.

In de video is de band te zien in een auto waarmee ze door de woestijn razen met allerlei objecten aan de auto gemonteerd. De band rijdt langs instrumenten die daarmee aangeraakt worden.

De band schijnt er zo’n 4 maanden aan te hebben gewerkt, lang, maar dan heb je ook wat.

Een echte hit op Youtube, bekijk hem hier!

OK Go – Needing/Getting

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · OK Go Nieuws · Videos