UB40 geeft concert in Metropool Hengelo

Geschreven door op 8 januari 2016 om 11:43
Ali Campbell (UB40) - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van UB40: de groep komt dit jaar naar de Metropool in Hengelo! UB40 is verantwoordelijk voor talloze hits in de jaren ´80 en ´90.

UB40 tickets

Ub40 komt voor een concert naar Hengelo! De band geeft een show in de Metropool op vrijdag 27 mei. De voorverkoop van de tickets is inmiddels al van start gegaan! Naast een concert in Hengelo geven ze ook op 3 april een concert in de Effenaar in Eindhoven, maar dit concert is al uitverkocht.

Ook geeft de band twee concerten in de Heineken Music Hall op 7 en 9 mei. Het concert op 7 mei is momenteel ook uitverkocht. Kijk hier voor een totaaloverzicht van alle UB40 concerten, misschien spelen ze wel bij jou in de buurt!

Red Red Wine

UB40 was verantwoordelijk voor talloze hits in de jaren tachtig en negentig. Nummers als Red Red Wine, Falling In Love With You, Kingston Town en I Got You Babe groeiden uit tot ware klassiekers. De samenstelling van de band is in de loop van de jaren wel veranderd. Zo heeft Duncan Campbell de microfoon overgenomen van zijn broer Ali. De wisseling van vocalist zorgde destijds voor wat ophef onder de fans van de band maar inmiddels heeft Duncan bewezen een waardig opvolger te zijn.

Het weerbarstige en opstandige is er bij de mannen inmiddels wel wat af. Er is nu meer ruimte voor persoonlijk en intiemer werk. De concerten van de Britse succesband in Nederland zullen dan ook een mix van nieuw materiaal en de vele hits die door de decennia zijn gescoord.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.