Gossip aankomende zomer naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 26 maart 2019 om 10:48
Beth Ditto (Gossip) - foto: Bill Ebbesen - bron: Wikimedia Commons
Wegens het uitverkopen van het concert van Gossip in Paradiso op dinsdag 16 juli 2019 is er een extra show aangekondigd! Dit tweede concert vindt plaats op woensdag 17 juli 2019 in Paradiso Amsterdam. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via Ticketmaster.

In juli 2019 komt Gossip weer naar Nederland! De indierockband viert deze maand haar comeback in de Amsterdamse Paradiso.

Gossip naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van Gossip! De Amerikaanse band is weer compleet en reist in de zomer van 2019 door Europa. Op dinsdag 16 juli 2019 staat de indierockgroep op het podium van de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. Tijdens de show kunnen de bezoekers grote hits als ‘Heavy Cross’ en ‘Standing In The Way Of Control’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets gaan op vrijdag 29 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Break

In 2016 kwam een eind aan het succes van de formatie, nadat lead-singer Beth Ditto uit de groep stapte. Zij liet weten zich meer te willen focussen op haar solocarrière en kledinglijn. Een jaar na het besluit, stond Ditto onder andere op het podium van TivoliVredenburg. Toch besloot de zangeres om na een rustpauze van drie jaar de band weer nieuw leven in te blazen.

Beluister hier de grootste hit van de band ‘Heavy Cross’:

YouTube player

 

Bron: Paradiso, TivoliVredenburg, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.