Nouvelle Vague voor concert naar Nederland

Geschreven door op 7 juli 2016 om 11:48
Nouvelle Vague - Foto: mll - flickr (CC BY-NC 2.0)

De Franse coverband Nouvelle Vague komt naar Nederland! Het tweetal-met-sessiemuzikanten komt in november voor een optreden naar Utrecht!

Nouvelle Vague

mll – flickr

Nouvelle Vague concert

Zoek je New Wave in een nieuw jasje? Bezoek de coverband Nouvelle Vague! De Franse band komt op vrijdag 18 november voor een concert naar TivoliVredenburg in Utrecht!

Nouvelle Vague kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Joy Division krijgt daadwerkelijk joy

Het Franse collectief gaat de wereld rond met een briljant, maar heel apart concept. Ze steken de niet zo vrolijke new-wave hits uit de jaren ’80 in een vrolijk bossa nova-jasje. Dat is ook de insteek van de bandnaam. De naam refereert namelijk naar de bioscoopbeweging uit de jaren ’60, naar de muziek van de jaren ’80, en naar de Braziliaanse muziekstijl Bossa Nova (Portugees voor New Wave). Volg je het nog?

In het 12-jarig bestaan heeft de band veel succes gehad met dit concept, en zelfs de grootste cynicus is meteen om. Want wie wil nou niet de vrolijke kant van Love Will Tear Us Apart horen! In september verschijnt het vijfde album I Could Be Happy. Wij zijn benieuwd!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.