Reminder: 5 Seconds Of Summer kaartverkoop start vrijdag

Geschreven door op 21 oktober 2015 om 12:25
5sos uitverkocht, 5 Seconds Of Summer uitverkocht (5SOS) - Fotocredits Lovebugjmacer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Aanstaande vrijdag begint de verkoop van de concerten van 5 Seconds Of Summer in Ziggo Dome en Sportpaleis. Om 10.00 uur begint zowel de verkoop in Nederland als in België.

5 Seconds of Summer start in 2016 de ‘Sounds Live Feels Live Tour’. Ook Nederland en België worden bezocht: de band komt op 20 mei naar Antwerpen en op 21 mei naar Amsterdam. Het nieuwe album ‘Sounds Good Feels Good’ staat bij deze optredens centraal.

Tickets en tips 5 Seconds Of Summer

Afgaande op social media is er veel belangstelling voor de concerten. Op 23 oktober zijn de tickets voor de genoemde optredens te bestellen via Ticketmaster (Ziggo Dome, Nederland) en Live Nation (Sportpaleis, België). De kaartverkoop start voor beide optredens om 10.00 stipt. Zit jij dan startklaar voor jouw computer? Loop dan nog even snel deze lijst door!

  • Zorg dat je alvast een account aanmaakt voor de desbetreffende ticketsite. Hierdoor kun je sneller jouw bestelling afronden, waardoor je niet de opgestelde tijdslimiet overschrijdt.
  • Er is veel drukte verwacht, dus ga tijdig naar de ticketwebsite om in de wachtrij te komen. Eenmaal in de rij? Sluit deze niet. Geduld wordt (vaak) beloond!
  • Denk van te voren na over de stadionplaats. Eenmaal in het ticketkeuzemenu zijn de kaarten per groep gesorteerd. Staanplaatsen zijn doorgaans helemaal bovenaan het lijstje te vinden.
  • Zorg dat jouw (of je ouders hun) bankzaken op orde zijn. Houd ook de betaalmiddel(en) bij de hand. Het bestellen van tickets is gebonden aan een tijdslimiet. Als je niet op tijd je bestelling hebt afgerond, moet je opnieuw de wachtrij in.
  • Vergroot je kans door met meerdere personen de ticketsite te bezoeken. Houd hierbij natuurlijk wel goed contact met elkaar, voordat er dubbele bestellingen worden geplaatst. Gelukkig hoeft dit geen lastige opgave te zijn in een tijd van internet en mobieltjes.

 

5SOS Presale en aftersale

Ben je in het bezit van een American Express creditcard? Dan kun je deelnemen aan de pre-sale die inmiddels van start is gegaan! Tijdens deze verkoop is een beperkt percentage van de kaarten al beschikbaar. Zit je na de pre-sale én de reguliere verkoop nog steeds met lege handen? Zet dan de hoop op een tweede verkoopmoment, of bestel je 5SOS kaarten alvast bij een secundaire shop.

Veel succes!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.