Grandaddy-bassist Kevin Garcia op 41-jarige leeftijd overleden

Geschreven door op 3 mei 2017 om 13:12

Kevin Garcia, bassist en medeoprichter van indierockband Grandaddy, is op 41-jarige leeftijd overleden. Dit meldt de Amerikaanse band in een statement op haar website.

Grandaddy-bassist Kevin Garcia overleden

Kevin Garcia, bassist en medeoprichter van de Amerikaanse band Grandaddy, is op 3 mei overleden aan de gevolgen van een beroerte. Dit heeft de indierockband in een statement op haar website en sociale media bekendgemaakt. Garcia is slechts 41 jaar oud geworden.

Statement

In een statement op de officiële website van de Californische band laten de bandleden weten kapot te zijn van het verlies: “We zijn compleet gebroken door het verlies van onze vriend en bandlid Kevin Garcia deze middag. Hij ging ten onder aan de gevolgen van een beroerte. We hebben allen de kans gehad om afscheid van hem te nemen en hij werd omringt door zijn naaste familie en vrienden.”

De band zal binnenkort met meer informatie komen: “We zullen meer te zeggen hebben de komende dagen. Momenteel zijn we met zijn vieren aan het rouwen, samen.”

Grandaddy in Nederland

De Amerikaanse indierockband heeft voor aankomende zomer twee shows in Nederland in de planning staan, in het Amsterdamse Paradiso Noord en Doornroosje in Nijmegen. Wat het overlijden van Garcia voor gevolgen heeft voor deze shows is momenteel nog niet bekend.

Bron: Grandaddymusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Grandaddy Nieuws · Nieuws