Chris Brown Door Het Lint?

Geschreven door op 23 maart 2011 om 14:41
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Het is vandaag bekend geworden dat Chris Brown na een interview door het lint is gegaan. Hij sloeg een raam stuk en stormde uit de studio nadat de interviewer verschillende vragen had gesteld over zijn relatie met Rihanna. De 21 jarige zanger , die in 2009 ruzie kreeg met zijn ex-vriendin Rihanna, gooide een stoel richting het raam in zijn kleedkamer en scheurde zijn shirt omdat hij verschillende vragen kreeg over Rihanna. Dit gebeurde allemaal nadat het interview was afgelopen.

Robin (van “Good Morning America”) vroeg: ‘Wat is er allemaal gebeurd sinds het contactverbod tegen jou is opgeheven als jij en Rihanna tegelijk op evenementen zijn? Hebben Rihanna en jij elkaar ontmoet of gezien?

Chris antwoordde: “Het is niet zo een grote zaak die situatie, Ik denk dat ik voorbij die fase ben in mijn leven. En vandaag is de dag van mijn album dus daar ga ik me op concentreren dus iedereen koop mijn album!

“Ik was zo gefocust op dit album… Dit is het album waar ik wil dat ze over praten en niet over dingen die gebeurd zijn 2 jaar geleden.”

Toen het programma off-air ging stormde hij weg volgens de gossip website TMZ.

Chris Brown tweette hierna: “I’m so over people bringing this past s**t up!!! Yet we praise Charlie sheen and other celebs for there bulls**t”. Hij verwijderde zijn tweet hierna en tweette toen: “All my fans!!! This album is for you and only you!!! I’m so tired of everyone else!! Honestly!! I love team breezy!!”

Bron foto Flickr.com Lucas Lopez

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws