Dream Theater-toetsenist Jordan Rudess naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 31 januari 2018 om 14:43
Jordan Rudess (Dream Theater) - Foto Kuba Bozanowski (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Jordan Rudess komt naar Nederland! De Amerikaanse pianovirtuoos staat op woensdag 4 april in de Cloud Nine van TivoliVredenburg in Utrecht.

An Evening With Jordan Rudess

Dream Theater-toetsenist Jordan Rudess komt naar Nederland! De 61-jarige muzikant reist naar Utrecht voor een exclusief soloconcert in TivoliVredenburg, getiteld An Evening with Jordan Rudess, From Bach To Rock: A Musician’s Story’. Jordan staat op woensdag 4 april in de Cloud Nine.

Zoals de titel van de show al impliceert, brengt Rudess zijn eigen reis door zijn muzikale leven ter gehore. Van het moment dat hij het klassieke conservatorium verliet, tot zijn carrière bij de iconische progressieve metalband Dream Theater. Bezoekers kunnen dus een avond vol klassieke pianomuziek, maar ook progressieve rock verwachten!

Concertkaarten

Tickets voor de show van de meesterpianist zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Dream Theater

Rudess is natuurlijk vooral bekend als toetsenist van de symphonische- en progressieve metalband Dream Theater. De toetsenist voegde zich in 1999 bij de vijfkoppige band en bracht sindsdien negen studioalbums uit, waaronder meesterwerken als ‘Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory’ en ‘Train of Thought’.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jordan Rudess Nieuws