Nieuwe versie The Black Eyed Peas – ‘Where Is The Love?’ (met o.a. Jaden Smith)

Geschreven door op 1 september 2016 om 10:50
Black Eyed Peas - Foto: Craig O'Neal - Wikimedia Commons

The Black Eyed Peas heeft een nieuwe versie van hun megahit ‘Where Is The Love?’ uitgebracht! In de nieuwe video van het nummer, dat is omgedoopt tot ‘#WHERESTHELOVE (feat. The World)’, zijn veel celebrities te zien, waaronder Jaden Smith, Wiz Khalifa en Jessie J.

Black Eyed Peas

Foto: Craig O’Neal – Wikimedia Commons

The Black Eyed Peas – Where Is The Love?

Where Is The Love kwam oorspronkelijk uit in het jaar 2003 en behoort nog steeds tot de allergrootste hits die de band ooit heeft gehad. Over de hele wereld stond het nummer bovenaan de hitlijsten, en ook in ons land stond de single op 1 in de Top 40. Aan de originele versie werkte al een aantal andere artiesten mee, waaronder Justin Timberlake.

Op de nieuwe versie zijn echter nog veel meer beroemdheden te horen. Zo droegen artiesten als Usher, A$AP Rocky en Nicole Sherzinger bij aan #WHERESTHELOVE (feat. The World) en zijn ook acteurs als Shaileene Woodley, Jaden Smith en Vanessa Hudgens in de bijbehorende videoclip te zien.

Voor het goede doel

Het uitbrengen van de nieuwe versie van Where Is The Love? is niet zonder reden. Zo wordt er nu in het nummer o.a. aandacht bestaat aan ‘gun violence’ in de Verenigde Staten en gaan de opbrengsten naar de ‘i.am.angel foundation’ van Will.i.am, die het leven van kansarme jongeren een positieve wending probeert te geven door hen bijvoorbeeld te helpen bij het verkrijgen van toegang tot onderwijs.

YouTube player

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.