DJ Pete Tong presents Ibiza Classics naar Ziggo Dome

Geschreven door op 6 maart 2018 om 10:40
Pete Tong - Screenshot YouTube
Legendarische BBC-DJ Pete Tong komt samen met het door Jules Buckley geleidde Heritage Orchestra naar Nederland. In de Ziggo Dome brengt de DJ met het orkest een ode aan Ibiza-danceclassics uit de jaren negentig en het begin van de 21e eeuw.

Pete Tong’s Ibiza Classics naar Ziggo Dome

Op donderdag 22 november 2018 brengt de bekende dance-DJ een orkestrale ode aan de grootste Ibiza-clubhits samen met het 65(!)-koppige Heritage Orchestra in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaartverkoop

Tickets voor SLAM presents Pete Tong’s Ibiza Classics & Heritage Orchestra zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 9 maart.

Pete Tong & het Heritage Orchestra

BBC-DJ Pete Tong is vooral bekend om zijn orkestrale uitvoeringen van de dancemuziek uit de clubs van Ibiza. Als een van de meest invloedrijke mensen in de dancescene beschouwt men hem ook wel als de ‘global ambassador for electronic music’ .

Het Heritage Orchestra bestaat uit vijfenzestig man. Het orkest staat onder leiding van Jules Buckley. Samen met het orkest brengt Tong grote danceclassics uit de jaren negentig en het begin van de 21e eeuw naar concertzalen over de wereld.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.