Royal Park Live 2019 bevestigt ook Tom Odell en BLØF

Geschreven door op 7 februari 2019 om 10:22
Royal Park Live, Tom Odell - Foto: Drew de F Fawkes - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Er zijn twee nieuwe namen aangekondigd voor Royal Park Live 2019. Niemand minder dan Tom Odell en BLØF treden op in de tuin van Paleis Soestdijk.

Tom Odell en BLØF naar Royal Park Live 2019

Naast de al eerder aangekondigde namen, zijn er weer twee acts toegevoegd aan Royal Park Live 2019! Tom Odell en BLØF spelen in de zomer van 2019 ook in de tuin van Paleis Soestdijk. Op donderdag 4 juli 2019 is het de beurt aan BLØF om een optreden neer te zetten. Tom Odell betreedt op zondag 14 juli 2019 het podium. Hiermee wordt dus ook duidelijk dat er een tweede weekend komt in de reeks concerten.

Kaartverkoop

Tickets voor beide concerten gaan op maandag 11 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van het evenement.

Eerder aangekondigde namen

Naast de Britse singer-songwriter en de Zeeuwse band, staan er ook andere artiesten op het programma. Zo treden Guus Meeuwis, Gregory Porter en Live op in de zomer van 2019. Deze concerten zijn allemaal uitverkocht.

 

Bron: Royal Park Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.