Brainpower brengt nieuwe single ‘1999-2019’ uit

Geschreven door op 28 november 2019 om 12:11
Brainpower - artwork single '1999-2019' via Persbeeld

Brainpower is terug met een gloednieuwe single! Op ‘1999-2019’ blikt de Nederlandse rapper terug op zijn 20-jarige carrière.

Nieuwe single Brainpower

Goed nieuws voor fans van Brainpower! De hiphopartiest viert het feit dat twintig jaar geleden zijn eerste release ‘Lyricist’ uit kwam. Dit doet de Amsterdammer met het uitbrengen van de single ‘1999-2019’.

Naar eigen zeggen doet hij dit ‘uit dankbaarheid’: “Om persoonlijk even stil te staan bij het feit dat m’n eerste officiële release 20 jaar geleden was maar ook om anderen te inspireren en te laten zien dat een lange carrière, vooral in een genre dat soms zo vluchtig kan zijn, wel degelijk mogelijk is, en ook om met mensen te delen dat je niet moet wachten op denkbeeldige toestemming om je dromen te verwezenlijken maar gewoon moet gaan voor je passie.”

In de video van het nummer is ruim duizend uur aan beeldmateriaal teruggebracht naar een clip van vier en een halve minuut waarin de hoogtepunten uit zijn lange carrière langskomen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hieronder:

YouTube player

 

Bron: Persbericht BAAS Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.