The Moody Blues naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 15 september 2014 om 15:40
Justin Hayward (The Moody Blues) - Foto persbericht De Oosterpoort (cropped)

The Moody Blues zijn volgend jaar weer in Nederland te vinden. Op donderdag 25 juni staat de Britse band weer in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

Onder de noemer The Moody Blues: Timeless Flight, The Voyage Continues verschijnt de progressieve rock-band  weer voor een concert in de Heineken Music Hall, exact twee jaar na hun vorige optreden in de HMH.

Kaartverkoop The Moody Blues

De verkoop van de show start op vrijdag 19 september om 10 uur en zal verlopen via de websites van Mojo Concerts en Ticketmaster. De prijs van een ticket varieert tussen de 45 en 59 euro, waarbij er alleen zitplaatsen beschikbaar zullen zijn. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

The Moody Blues

The Moody Blues hadden in de jaren zestig enkele grote hits, waaronder Go NowNight in White Satin en Tuesday Afternoon. Tijdens deze hoogtijdagen, tussen 1966 en 1972, bestond de band uit 5 man: Mike Pinder, John Lodge, Justin Hayward, Ray Thomas en Graeme Edge.

In de daaropvolgende jaren is de samenstellingen van de band meerdere malen veranderd, waarna er nu inmiddels nog maar drie van de oorspronkelijke bandleden optreden. Het is bijna vijftig jaar geleden sinds de groep hun debuutplaat uitbracht. Hun laatste officiële album, genaamd Stranger Tides dateert alweer uit 1999.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk een compilatie van The Moody Blues bestellen, zoals Moody Blues Collected.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.