Optreden Kiesza in Paradiso bevestigd

Geschreven door op 15 september 2014 om 14:47
Kiesza - Credits Virgin EMI Records - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Canadese singer-songwriter Kiesza treedt begin november op in Paradiso. Het is de eerste show van de muzikant in Nederland.

Vorige maand zou Kiesza haar debuut in de Benelux maken met een optreden op Pukkelpop. Die show moest ze echter noodgedwongen afzeggen vanwege opnameverplichtingen in de VS, waarna de britse Chloe Howl haar plek overnam.

Kaartverkoop Kiesza

De voorverkoop voor Kiesza’s show op 7 november in Paradiso start op vrijdag 19 september. De prijs van een ticket is vastgesteld op een bedrag van 15 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Kiesza

Kiesa Rae Ellestad, oftewel Kiesza, brak na een jarenlange carrière pas wereldwijd door met haar housesingle Hideaway, op het indie label Lokal Legend. De single van de gelijknamige EP bereikte niet alleen in nummer 1 plek in Vlaanderen, maar veroverde ook diezelfde toppositie in de Single Top 100 in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Naast Hideaway staat er nog een drietal nummers op de EP.

Tip: De EP Hideaway, die onder meer de gelijknamige hitsingle bevat, is verkrijgbaar via bol.com.

Ondanks de pas zeer recent gerealiseerde internationale doorbraak, heeft Kiesza al met meerdere toonaangevende artiesten samengewerkt. Zo heeft ze onder meer teksten geschreven voor Rihanna en Kylie Minoque en is ze de samenwerking aangegaan met  Diplo en Skrillex, voor de single Take You There. Kiesza’s eerste studioalbum zal de naam Sound of a Woman dragen en zal op 21 oktober voor het eerst verschijnen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws