One Direction komt met tv-show

Geschreven door op 19 maart 2012 om 11:54
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De kinderzender Nickelodeon meldde via Twitter dat de boyband een eigen tv-show krijgt. De leden van One Direction kunnen naast zingen en dansen namelijk ook erg goed acteren.

height="10"“De geruchten zijn waar. We zijn bezig met een project voor One Direction”, vertelde Nickelodeon op Twitter. Helaas was niet iedereen zo enthousiast over het nieuws. Veel fans lieten weten via Twitter wat zij ervan vonden. Zo twitterde een fan : “Als Justin Bieber het redt onder Nickelodeon, kan One Direction het ook”. Een andere reactie dat op twitter verscheen was: “Blijf trouw aan muziek en alleen aan muziek”.

Al eerder gingen er de geruchten dat de heren aan het onderhandelen zijn over een film. De film moet volgens de Britten laten zien hoe ze van gewone jongens in korte tijd uitgroeiden tot grote sterren. Het is nog onbekend wat voor soort show de boyband krijgt op Nickelodeon.

One Direction – What Makes You Beautiful

YouTube player

Bron foto: flickr.com by hmv_getcloser

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · One Direction Nieuws