Skunk Anansie werkt aan nieuw album

Geschreven door op 12 oktober 2015 om 17:25

De Britse rockband Skunk Anansie komt binnenkort met nieuw materiaal. De band plaatse hierover op hun Facebook een aantal berichten.

Skunk Anansie, wereldwijd bekend door onder andere hits als Weak en Hedonism, komt binnenkort met een nieuw album. Zo deelde de band op hun Facebookpagina onder andere foto’s en video’s vanuit de studio waar ze de nieuwe plaat hebben opgenomen. Ook zijn er foto’s geupload van een fotoshoot, vermoedelijk voor de artwork van het album. De band heeft in een post bevestigd dat het album inmiddels af is.

Mogelijk heftiger album

De band deelde via een statusupdate dat het nieuwe album een wat heftigere richting op zou gaan. Vele fans, voornamelijk fans van de oudere releases van de band, reageerden hier extatisch op. De band had alleen een andere definitie van heftig en reageerde snel:

Skunk Anansie Post

De reactie van Skunk Anansie op Facebook

De albums Wonderlustre en Black Traffic zijn de twee meest recente platen van de band. De twee albums hebben een poprock-achtige sound, terwijl de eerdere werken van Skunk Anansie meer rock en metal georiënteerd zijn. Er is voor de nieuwe plaat nog geen releasedatum aangekondigd.

 

Bron: Facebook Skunk Anansie

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Roddels · Skunk Anansie Nieuws