Onbekend nummer Kurt Cobain & Courtney Love opgedoken (Video)

Geschreven door op 25 april 2012 om 13:44
Courtney Love Cobain - Credits: Andrea Fleming via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Er schijnen nieuwe opnames te zijn opgedoken van een nog onbekende nummer van de overleden frontman van Nirvana, Kurt Cobain. Op de beelden is te zien hoe hij met zijn toenmalige vrouw Courtney Love samen een liedje zingt met een gitaarbegeleiding. Benieuwd? Beluister het dan hier!

height="10" De beelden zijn althans het verlopige resultaat van het nummer, want tot een geheel nummer is het in de 82 seconden die het fragment rijk is niet gekomen.
De video is een compilatie van oud beeldmateriaal waarin het stel in het toenmalige huis filmde en dook onlangs op in de documentaire ‘Hit So Hard’.
Deze docu wordt momenteel op diversen filmfestivals getoond door heel Amerika, in de film is ook de dochter van het stel te zien, Francis.

Overigens lijkt dit niet het enige onbekende werk te zijn van de legendarische grungezanger, want onlangs onthulde gitarist Eric Erlandson, die in Courtney’s band speelt, dat Cobain meerdere demos nog vlak voor zijn dood opnam.
Deze zijn volgens de muzikant nog nooit uitgegeven.

Wie weet zit er dus nog meer in de koker! Vooralsnog moeten wij het nu stellen met alleen deze demo, luister naar ‘Stinking Of You’:
Kurt Cobain – Stinking Of You:

YouTube player

Overzicht van Kurt Cobain Nieuws
Overzicht van Courtney Love Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Kurt Cobain Nieuws · Nieuws · Videos