Alice Cooper richtte geladen pistool op Elvis Presley

Geschreven door op 25 april 2017 om 15:18
Alice Cooper, Elvis Presley (eigen creatie) - Wikimedia Commons

Alice Cooper richtte in 1971 een geladen pistool op Elvis Presley. Daarbij overwoog de Amerikaanse shockrocker om de trekker over te halen, zo onthult hij in een interview met een Amerikaanse krant.

Alice Cooper richtte geladen pistool op Elvis

Shockrocker Alice Cooper heeft onlangs een bijzondere onthulling gedaan in gesprek met de Amerikaanse krant The Clarion-Ledger. Cooper richtte in 1971 een geladen pistool op Elvis Presley, waarbij hij overwoog om de trekker over te halen: “Het duiveltje op mijn schouder zei, ‘schieten. Wát een verhaal. Niet vermoorden, alleen schieten.” Enkele momenten later werd Cooper naar de grond gewerkt door Elvis.

De glamrocker legt uit hoe hij in de situatie terecht kwam: “In 1971 was ik in Las Vegas en kreeg ik een belletje: Elvis wil je ontmoeten. Ik ging naar het Hilton hotel en stapte in een lift. Toen ik boven was aangekomen, kwam Elvis aanlopen en zei, ‘Hey man, jij bent die gozer met die slang toch? Dat is cool. Die make-up vind ik vet, dat vind ik leuk.’ Hij neemt me mee naar de keuken en zegt, ‘Ik wil je laten zien hoe je een pistool uit iemand’s hand krijgt.'”

Alice Cooper in Nederland

Wil jij ‘Godfather of Shockrock’ Alice Cooper live in actie zien? Dat kan! Op maandag 4 december geeft de extravagante rocker een exclusieve show in het Tilburgse poppodium 013.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.