Ane Brun voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 14 april 2016 om 13:24

De Noorse singer-songwriter Ane Brun komt naar Nederland! De Scandinavische artieste staat dit jaar in september in de Utrechtse concertzaal.

Ane Brun naar TivoliVredenburg

Noorse singer-songwriter Ane Brun komt naar Nederland! De Scandinavische zangeres-gitariste geeft in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg Utrecht een concert.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 15 april in de verkoop om 10:00 uur ’s ochtends. Kaarten kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

When I’m Free

Ane Brunvoll, zoals haar echte naam is, begon vrij laat aan haar muzikale carrière. Pas toen ze 21 jaar was kreeg ze belangstelling voor de akoestische gitaar. In 1998 deed ze haar eerste, kleinschalige optredens in de straten van San Sebastian en Barcelona.

Met haar verstilde muziek, waarin de donkerte van de lange Scandinavische winters doorklinkt, krijgt de Noorse singer-songwriter Ane run elke zaal muisstil. Brun kwam vorig jaar nog met een nieuw album: When I’m Free.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.