Moya Brennan treedt op in Utrecht, Hengelo en Vlissingen

Geschreven door op 19 mei 2016 om 12:18
Moya Brennan - Foto: Redfern7 | Wikimedia Commons

Ierse zangeres/harpiste Moya Brennan komt voor drie concerten naar Nederland! In februari staat ze in TivoliVredenburg, Metropool en CCXL Theater.

Moya Brennan concerten

Moya Brennan - Foto: Redfern7 | commons.wikimedia.org

Moya Brennan – Foto: Redfern7 | commons.wikimedia.org

Moya Brennan komt met haar band naar Nederland! Op woensdag 22 februari staat de Ierse artiest in TivoliVredenburg Utrecht en op donderdag 23 februari treedt ze op in Metropool Hengelo. De zangeres is ook op vrijdag 24 februari te zien in CCXL Theater te Vlissingen.

Moya Brennan tickets

Kaartverkoop voor de concerten in Hengelo en Vlissingen begint op vrijdag 20 mei om 10:00 uur. Tickets voor het optreden in Utrecht zijn vanaf zaterdag 21 mei beschikbaar eveneens om 10:00 uur. Kaarten voor de shows zijn onder andere beschikbaar op de website van de desbetreffende venues.

Moya Brennan

Brennan is sinds 1970 een lid van de Ierse familieband Clannad die Keltische muziek maakt. Keltische muziek wordt ook wel ‘Clannad Music’ genoemd doordat ze een van de bekendste Keltische bands zijn. De bandleden zijn vooral doorgebroken door hun single ‘Theme from Harry’s Game’. Deze is te horen op het album ‘The Very Best Of’. De hit is het enige nummer in Gaelic dat in de top heeft gestaan. In 2013 hebben ze hun album ‘Nádúr’ uitgebracht.

Moya zelf staat bekend als de ‘First Lady of Celtic Music’. Sinds 1997 doet de zangeres/harpiste ook aan soloprojecten. Op tours treedt de zangeres met een grote groep muzikanten op, waardoor haar muziek helemaal tot zijn recht komt. In 2013 heeft de artiest ook soloalbum ‘Affinity’ uitgebracht.

 

Bron: Peter Boone Music Productions

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.