Alex Agnew in 2020 met theatertour naar Rotterdam en Amsterdam

Geschreven door op 19 juni 2019 om 15:59
Alex Agnew (Screenshot YouTube)

Na meerdere uitverkochte shows in België, komt cabaretier Alex Agnew ook naar Nederland! De voorstelling ‘Be Careful What You Wish For’ is in februari 2020 te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater en het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

Alex Agnew brengt tour naar Nederland

Maar liefst drie keer verkocht Alex Agnew het Belgische Sportpaleis uit en binnenkort is hij ook in Nederland te zien! De Vlaamse comedian brengt zijn voorstelling ‘Be Careful What You Wish For’ op vrijdag 7 februari 2020 naar het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Vervolgens reist de cabaretier door naar Amsterdam, waar hij zijn opwachting maakt op het podium van het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Theaterkaarten

Tickets voor de twee optredens zijn per direct te verkrijgen via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende theaters. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Be Careful What You Wish For’

In 2018 ging Alex Agnew voor het eerst op tour met zijn voorstelling ‘Be Careful What You Wish For’. Het Belgische publiek bleek enthousiast. Tickets waren niet aan te slepen en al snel werd de tournee verlengd. Met de show gaat de grappenmaker in op hedendaagse onderwerpen als het genderdebat, feminisme en #MeToo.

Zelf zegt de cabaretier het volgende over zijn theaterprogramma: “Het zijn slechts kernwoorden die aantonen waarom er zoveel conflict is op de wereld. Artiesten moeten die bullshit doorprikken. Maar er is tegenwoordig zoveel bullshit, dat je soms het gevoel krijgt dat je erin verdrinkt. Artiesten zijn precies de stem van de rede geworden. En dat is erg, want ze zouden niet zo belangrijk mogen zijn als we zijn. Monumenten worden afgebroken om systemen omver te werpen, maar diezelfde stenen kunnen worden gebruikt om opnieuw op te bouwen. Artiesten moeten wakker schudden en spiegelen.”

 

Bronnen: alexagnew.be, DeLaMar Theater, Luxor Theater, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.