Lucas Hamming met band en gastmuzikanten naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 29 maart 2016 om 13:26
Lucas Hamming - Foto Eric de Redelijkheid (Flickr, license: CC BY-SA 2.0)

Lucas Hamming mag zijn succesvolle jaar aanstaande december afsluiten met een speciaal concert in Paradiso Amsterdam!

Lucas Hamming naar Paradiso

De Nederlandse singer-songwriter, rockartiest en acteur Lucas Hamming komt eind dit jaar met een groot concert naar Paradiso Amsterdam! De singer-songwriter staat op zondag 11 december met Lucas Hamming XL in de Amsterdamse concertzaal.

Kaarten voor het concert gaan vandaag, dinsdag 29 maart, in de verkoop vanaf 15:00 uur ’s middags. Tickets kan je verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Het is nog niet bekend of er bij dit concert een voorprogramma aanwezig is.

Lucas Hamming XL

Vorig jaar bracht Hamming in oktober het succesvolle debuutalbum HAM uit. Resultaat: Lucas is met zijn band één jaar lang de huisband bij De Wereld Draait Door en hebben ze op meerdere grote Nederlandse festivals gestaan. Reden te meer om het jaar in stijl af te sluiten in Paradiso!

Hamming is geboren en opgegroeid in het Noord-Hollandse Blaricum. Tijdens zijn middelbareschooltijd speelde hij in verschillende bandjes, waaronder de Huizerse formatie New Option. Hamming kreeg in 2009 de rol van Sem in de Nederlandse jeugdfilm Lover of loser. Hierin zong hij samen met Martijn Lakemeier de single Eva. Daarnaast trad hij op als podiumgitarist en achtergrondzanger van de Hilversumse band Only Seven Left.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.