Shakira haalt op 9 juni 2018 concert Ziggo Dome in

Geschreven door op 28 december 2017 om 12:32
Shakira - Fotocredits oouinouin Flickr (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Shakira! De Colombiaanse zangeres, die onlangs haar Ziggo Dome concert van november annuleerde, haalt dit concert in juni 2018 in. 

Shakira naar Ziggo Dome

De Colombiaanse zangeres haalt haar concert in Ziggo Dome in op zaterdag 9 juni 2018. Het concert maakt deel uit van haar ‘El Dorado World Tour’. De artieste zou op dinsdag 14 november voor het eerst in zeven jaar optreden in Nederland, maar moest dit concert helaas noodgedwongen uitstellen vanwege stemproblemen.

In een tweet deelt de zangeres dat zij het liefst in januari al verder wilde met haar tour, maar dat bleek te mooi om waar te zijn. “Na alle mogelijkheden te hebben onderzocht, heb ik geaccepteerd dat dit een blessure is die meer tijd en zorg nodig heeft om te kunnen genezen,” aldus Shakira.

El Dorado

De aanleiding voor de tournee van de muzikante is de release van haar elfde studioalbum ‘El Dorado’. De nieuwe plaat bevat voornamelijk Spaanstalige tracks en verscheen op vrijdag 26 mei 2017. Onder meer de hits ‘Me Enamoré’ en ‘Chantaje’ staan op het album. In september 2017 bracht de zangeres een video uit voor de track ‘Perro Fiel’, in samenwerking met taalgenoot Nicky Jam.

Tickets

Reeds gekochte concertkaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Bron: Ziggo Dome, Shakira

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.