Krezip krijgt gouden plaat voor ‘Lost Without You’

Geschreven door op 30 april 2019 om 13:04
Live on the Beach Jacqueline Govaert (Krezip) - Fotocredits Shura - Wikimedia Commons

Krezip heeft een gouden plaat in ontvangst genomen voor het nummer ‘Lost Without You’. De track werd in korte tijd ruim zes miljoen keer gestreamd.

Gouden plaat voor Krezip

Goed nieuws voor Krezip! Op maandag 29 april 2019 werd de groep in hun studio te Tilburg verrast met een gouden plaat. Deze werd op een bijzondere manier uitgereikt, namelijk door de kinderen van diverse bandleden. Zangeres Jacqueline Govaert laat in een persbericht weten dolgelukkig te zijn. “Bovenop al het moois dat we de afgelopen periode al hebben mee mogen maken is dit echt de kers op de taart. En om zo’n bijzondere award te mogen ontvangen van je eigen kinderen, is natuurlijk extra speciaal!”

Kijk nou!! Lost Without You is GOUD!!! ??? #krezip #krezip2019 #lostwithoutyou #goud #lovejullie

Posted by Krezip on Monday, 29 April 2019

Comebackshows

Het Nederlandse zestal is druk aan het repeteren voor de eerder aangekondigde comebackshows. Na veel geruchten werd in januari 2019 bekendgemaakt dat Krezip na tien jaar weer bij elkaar komt voor een optreden op Pinkpop. Dit festival vindt in 2019, precies tien jaar nadat de band uit elkaar ging, voor de vijftigste keer plaats. Het bleef niet bij een enkel optreden voor de groep. De Tilburgse formatie staat op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 op de bühne van de Amsterdamse Ziggo Dome.

‘Lost Without You’

In januari 2019 maakte frontvrouw Jacqueline Govaert tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door bekend een nieuwe song geschreven te hebben. Meteen na het optreden in de talkshow verscheen de officiële video voor de single ‘Lost Without You’. Het nummer behaalde een achtste plaats in de Top 40 en staat in week zeventien van 2019 maar liefst twaalf weken in de Nederlandse hitlijst.

Bekijk hier de clip van de single:

YouTube player

 

Bronnen: Facebook, Persbericht Krezip, Top40.nl, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Krezip Nieuws · Nieuws · Roddels