Koningsdag festival Oranjebloesem kondigt o.a. Jungle By Night aan

Geschreven door op 22 januari 2019 om 20:00
Jungle By Night - Fotocredits: Lies Buskens Artiesten Nieuws

Oranjebloesem heeft de line-up voor de editie van 2019 bekendgemaakt! Onder andere Stephan Bodzin (live), Jungle By Night en Charlotte de Witte betreden op Koningsdag het podium van het Olympisch Stadion. 

Line-up Oranjebloesem 2019

Oranjebloesem heeft het volledige programma voor Koningsdag 2019 bekendgemaakt. Het festival vindt op zaterdag 27 april 2019 plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Onder meer Jungle By Night, Stephan Bodzin en Gallowstreet zijn te bewonderen tijdens de editie van 2019. Bekijk hieronder de line-up:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De line-up voor de editie van 2019! Swipe om alle namen te zien. #koningsdag #charlottedewitte #dekmantel #dvs1 #hunee #stephanbodzin #tomtrago

Een bericht gedeeld door Oranjebloesem (@oranjebloesemfestival) op

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar op donderdag 7 februari 2019 vanaf 12:00 uur. De kaartverkoop verloopt via de website van het festival. 

Koningsdag

Het Olympisch Stadion in Amsterdam is de nieuwe thuisbasis voor het Koningsdag-festijn. Voorgaande jaren was Blijburg Aan Zee de vaste locatie. Sinds september 2018 is dit evenemententerrein gesloten. Tijdens de editie van 2018 waren onder andere Colin Benders, Weval en Job Jobse te zien op het Amsterdamse festival.

 

Bronnen: www.oranjebloesem.nl, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.