Soulwax in april voor optreden naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 15 november 2016 om 10:59
Stephen and David Dewaele (Soulwax) - Fotocredits Bertrand (Wikimedia Commons)

De Belgische electrohouse- en rockgroep Soulwax komt komend voorjaar naar Nederland voor een optreden. De band staat op 4 april 2017 in de Grote Zaal van Paradiso.

Soulwax in Paradiso

Soulwax

Foto: Wikimedia

Op 4 april komt de band voor een optreden naar Paradiso. Onder het motto Soulwax transient program for drums and machinery staan ze met maar liefst drie drummers en een hoop synthesizers op het podium. Naast het optreden in Amsterdam doen de heren ook een show in het Brusselse Ancienne Belgique. De laatste keer dat Soulwax in Nederland optrad was afgelopen augustus in TivoliVredenburg.

Soulwax kaarten

Kaarten voor het concert van Soulwax gaan op donderdag 17 november om 10:00 in de voorverkoop. Tickets zijn onder andere te bestellen via deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop (vooruit te bestellen)

Broers Dewaele

De kern van de groep bestaat uit de twee broers Stephen en David Dewaele en basgitarist Stefaan Van Leuven. In 1996 brachten zij de eerste plaat uit: Leave The Story Untold en hoewel dit nog geen groot succes was, werd de plaat goed ontvangen. Pas twee jaar na het verschijnen van de tweede plaat Much Against Everyone’s Advice breekt Soulwax plots door in Engeland. Sindsdien hebben de heren nauwelijks stilgezeten en brachten diverse albums en remixes uit en stonden regelmatig op podia over de hele wereld. De nieuwste cd is Belgica en is de soundtrack voor de gelijknamige Belgische film.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws