Skrillex HMH Concert 2012

Geschreven door op 13 december 2011 om 13:56
Skrillex - Foto Brennan Schnell - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Skrillex komt op 28 april naar de Heineken Music Hall.

Skrillex komt na een succesvol optreden in een Bravo-tent op lowlands en een uitverkochte Paradiso met zijn nieuwe show  naar de Heineken Music Hall.

De dj maakt een deel uit van een nieuwe generatie elektronische artiesten. Hij laat tegenwoordig dubstep, electro en glitch in een razend tempo horen.

In 2008 begon Sonny Moore met optreden, maar in juni 2010 verscheen zijn debuut EP ‘My Name is Skrillex’. Met zijn shows op lowland en Paradiso heeft hij in Nederland een stevig visitekaartje afgegeven. Hij is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de DJ Top 100 van DJmag.

De dj is zijn muzikale carrière niet in de elektronische muziek begonnen. Hij was in 2004 leadzanger in de post-hardcore band From First to Last. Uiteindelijk besloot hij zich te focussen op het produceren van elektronische muziek. Skrillex heeft zich niet laten beperken tot één genre, omdat hij een samenwerking aanging met metalband KoRn.

Nu is de producer klaar voor een eigen optreden in de Heineken Music Hall op 24 april 2012. De kaartverkoop begint op woensdag 14 december om 10.00 uur bij Skrillex tickets die alle veilige ticketmarktplaatsen met elkaar vergelijkt met een 100% ticketgarantie.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws