Four Year Strong naar Dynamo (Eindhoven) en Melkweg (Amsterdam)

Geschreven door op 9 november 2016 om 10:17
Four Year Strong - Foto: Anthony Gattine - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Four Year Strong geeft volgend jaar twee concerten in Nederland! In februari speelt de poppunk/melodic hardcore-band in Dynamo in Eindhoven en de Melkweg in Amsterdam!

Four Year Strong concerten

Op zaterdag 11 februari speelt de Amerikaanse band in de Eindhovense Dynamo. Een dag later, op zondag 12 februari, staan de mannen in de Amsterdamse Melkweg.

Four Year Strong tickets

Tickets voor Four Year Strong gaan vrijdag 11 november om 10.00 uur in de verkoop. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster.

10-jarig jubileum ‘Rise or Die Trying’

Met het album Rise or Die Trying en nummers als Heroes Get Remembered, Legends Never Die en Bada Bing! Wit’ a Pipe! brak de band uit Worcester, Massachusetts in 2007 door. Met hun ultra-energieke mix van catchy poppunkliedjes en explosieve melodic hardcore-nummers werden de mannen al snel bekend in de alternatieve muziek-wereld.

Om het werk te vieren dat aan de basis stond van hun succes, zal de tour in februari in het teken staan van het 10-jarig jubileum van het geliefde doorbraakalbum en wordt de plaat in zijn volledigheid live gespeeld!

YouTube player

Bron: Dynamo/Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.