Joost viert nieuw album met Nederlandse clubtour

Geschreven door op 17 oktober 2018 om 17:29
ATEEZ, Better Oblivion Community Center, the weight band, joost, airways, banner., concert, publiek, vip, favoriete artiest, Crowd - (Bron: Stockfoto Pexels)

Begin 2019 reist Joost door Nederland. De YouTuber geeft shows bij maar liefst acht poppodia. De concerten maken allen deel uit van de ‘Het Gaat Niet Zo Goed Tour’.

Joost komt met clubtour

Joost komt begin 2019 naar verschillende steden in Nederland. Tijdens zijn ‘Het Gaat Niet Zo Goed Tour’ komt ‘Scandinavian Boy’ naar onder andere Den Haag, Tilburg, Zwolle en Amsterdam. De optredens vinden plaats naar aanleiding van het nieuwe album, dat eind 2018 uitkomt. Tijdens zijn tournee neemt de rapper support acts Rarri Jackson en Mick Spek mee.

Bekijk hier een overzicht van de tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier

Joost

Joost, beter bekend als zijn YouTube-kanaal ‘EenhoornJoost’, scoorde miljoenen views met zijn humoristische video’s. Als experiment begon hij ook met het maken van muziek, wat goed werd opgepakt door zijn fans. Dit resulteerde in optredens op grote festivals in 2018, zoals Paaspop en Lowlands.

 

Bron: Mojo, Top Notch

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.