Normaal afscheidsconcert bijna uitverkocht!

Geschreven door op 18 juni 2015 om 12:20
Normaal - Foto: Wer-Al Zwowe - Bron: Wikimedia Commons

Op zaterdag 19 december 2015 geeft Normaal een afscheidsconcert in het GelreDome. De tickets voor het concert zijn al bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Kaarten voor afscheidsconcert Normaal

De tickets voor het concert van Normaal zijn een tijdje geleden in de verkoop gegaan. In no time waren bijna alle concertkaarten uitverkocht. er zijn dus veel fans die afscheid willen nemen. Ook niet raar natuurlijk, aangezien de band al 40 jaar rondfeest en rockt

Heb je de kaartverkoop gemist? Op dit moment zijn er nog zitplaatsen beschikbaar voor de 2e ring. Deze kun je reserveren via Ticketmaster. Wil je liever een zitplaatsen op de 1e ring? Dan kun je je Normaal tickets hier reserveren.

Ajuu, de mazzel!

Ajuu, de mazzel! is de titel van het afscheidsconcert. Op zaterdag 19 december zal de band om 20.00 uur voor de laatste keer in het Arnhemse GelreDome staan. De avond start om 16.00 uur met allerlei artiesten die het publiek alvast opwarmt. Om 23.00 uur is het feestje afgelopen en moet het publiek helaas afscheid nemen van de band. Een voordeel: het openbaar vervoer rijdt nog gewoon om 23.00 uur! De hele avond zal in het teken staan van bier gooien en høken. Zoals de meeste fans wel weten is høken een kreet van Normaal. Het betekent bij mannen iets als ‘uit je bol gaan’ of ‘lol trappen’. Ga je op 19 december samen met de mannen høken?

40 jaar rocken

40 jaar rocken vond de band lang genoeg! De afscheidstournee ging langs plaatsen waar het in 1975 allemaal begon voor Normaal. Lochem, Betrum en Toldijk zijn onder andere de gelukkigen. Deze concerten zijn helaas uitverkocht.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.