Thunderdome keert dit najaar terug in de Jaarbeurs in Utrecht

Geschreven door op 17 februari 2017 om 10:35
Thunderdome, dance, dancefeest, Lasershow - Pixabay CC0 Creative Commons - qlimax

Goed nieuws voor alle ravers! Hardcore muziekevenement Thunderdome is terug van weggeweest! Na een afwezigheid van vijf jaar keert het event terug met een nieuwe editie in de Jaarbeurs in Utrecht.

25 years of hardcore

Het iconische feest werd vijf jaar geleden voor het laatst gehouden. In de Amsterdamse RAI was Thunderdome – The Final Exam de laatste editie. Nu is het evenement dan eindelijk terug! Op 28 oktober viert het festival haar 25 jarig bestaan met Thunderdome: 25 years of hardcore. Het event vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De line-up voor het festival is nog niet bekend. Die Hard Day’-pashouders kunnen vanaf 24 februari kaarten kopen. De Early Raver voorverkoop start in april en de reguliere kaarten gaan op 24 juli in de verkoop.

Cult-status

Het Nederlandse festival werd in 1992 voor het eerst gehouden en verwierf in de jaren daarna een internationale status. In de jaren 90 groeide het feest uit tot een van de grootste hardcore-evenement van Europa. De afgelopen jaren heeft Thunderdome een cult-status gekregen door enkele viral video’s op het internet.

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.