Post Malone brengt nieuw album ‘Hollywood’s Bleeding’ uit

Geschreven door op 2 september 2019 om 17:14
Post Malone - Fotocredits: The come up show from Canada - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Post Malone brengt aankomende vrijdag zijn nieuwste plaat getiteld ‘Hollywood’s Bleeding’ uit. Het album, dat volstaat met samenwerkingen, telt 17 nummers.

Nieuw album Post Malone

Fans van Post Malone opgelet! De rapper/zanger komt aankomende vrijdag met een gloednieuw album genaamd ‘Hollywood’s Bleeding‘. Het album telt 17 nummers waaronder eerder uitgekomen singles ‘Circles’, ‘Sunflower’ met Swae Lee, ‘Goodbyes’ met Young Thug en ‘Wow.’. De rapper maakt via Instagram bekend dat naast samenwerkingen met Swae Lee en Young Thug onder andere Travis Scott, Future en Meek Mill ook een plek hebben op het album.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hollywood’s Bleeding 9/6:)

Een bericht dat is gedeeld door @ postmalone op

Hitsingles Hollywood’s Bleeding

Het album ‘Stoney‘ met megahit ‘Congratulations’ werd al goed ontvangen, maar toen de artiest vorig jaar het album ‘beerbongs & bentleys‘ uitbracht was de Post-gekte niet meer te ontvluchten. Geen wonder dat fans niet meer te houden waren toen Malone eindelijk aankondigde dat zijn album af is.

Na de nodige succesvolle singles, ligt het geheel in de lijn der verwachting dat ook dit album een regelrecht succes wordt. De tracks die in aanloop naar het album uitgebracht werden  stuk voor stuk megahits. ‘Goodbyes’ met Young Thug telt in nog geen maand al ruim 240 miljoen streams op Spotify en ‘Sunflower’ met Swae Lee zit al boven de miljard streams. Grote kans dat Malone de hooggespannen verwachtingen met dit album waarmaakt.

Pre-order het album hier.

 

Bron: Bol.com, Spotify.nl en Instagram.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.