Typhoon met concert op Live At Amsterdamse Bostheater

Geschreven door op 11 april 2017 om 12:25
Typhoon - Foto: Serge Ligtenberg - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Typhoon fans opgelet! De Nederlandse Hiphopmuzikant komt dit zomerseizoen voor een concert naar Live At Amsterdamse Bostheater.

Typhoon concert

Typhoon treed weer op! Op zondag 13 augustus staat de rapper voor een concert in het Amsterdamse Bostheater. Dit concert is een onderdeel van de concertenreeks Live At Amsterdamse Bostheater waar onder andere ook Walk Off The Earth en Milow optreden.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 14 april om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn te koop bij onder andere de volgende online verkooppunten:
Primair:

Concertkaarten ( Vanaf 14-04-2017)

Secundair:

Concertkaarten

Koningsdag 2016

In 2016 was de Nederlandse hiphop koning te zien tijdens Koningsdag in Zwolle. Daar gaf  de rapper een optreden voor de koning en zijn gezin. Tijdens het concert zong hij onder andere zijn toen nieuwe single ‘Als je stilstaat’. Dit was een nummer dat de rapper speciaal voor de koning had geschreven. Bekijkt hieronder de video van een deel van het optreden tijdens Koningsdag 2016:

Bron: Live At Amsterdamse Bostheater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.